Tradera Nyheter

Så enkelt blir du redo att kickstarta 2016

Det är nytt år och många har nu siktet inställt på gymmet. Det är dags att komma igång med träning och goda vanor. Hitta allt du behöver till träningen på Tradera och kickstarta 2016.

Det är nytt år och många är vi som går tillbaka till gymmet och nyttigare vanor. I början av året är det många om vill komma i gång igen, kanske leva mer hälsosamt, gå ned i vikt eller helt enkelt hålla ett nyårslöfte. Men för att fortsätta gå på gymmet när det blir tungt och jobbigt så behövs motivation.

Men träningskläder kan kosta en hel del om du vill ha märkesprodukter. På Tradera kan du fynda dina nya träningskläder till bra priser och på så sätt hålla motivationen uppe.
Hitta dina träningskläder här

Är du inte riktigt redo för ett gymkort men vill komma igång så är ett hemgym ett bra alternativ. Träningsmaskiner är en storinvestering och är du inte säker på ditt träningsengagemang kan det kännas svårt att lägga så mycket pengar på något du inte vet hur mycket du kommer att använda. Men på Tradera kan du hitta träningsredskap, hantlar, maskiner, vikter och hopprep till riktiga fyndpriser. Här kan du hitta allt från löpband till vibrationsplattor, handtränare och hopprep. Om du inte har plats för ett gym hemma eller helt enkelt inte är så engagerad i träningen än kan ett par träningsredskap vara bästa sättet att fortsätta träna.
Hitta dina träningsredskap här
Hitta allt till hemgymmet, klicka här

Något som är riktigt viktigt för att inte dra på sig skador när man tränar är skorna. Beroende på vad du ska träna passar olika skor, och det kan vara svårt att hitta ett par som passar för det du har tänkt. På Tradera hittar du både nya och begagnade skor, allt ifrån löpskor till crossfit- eller fotbollsskor.

För att maximera din träning kan ett aktivitetsarmband eller en pulsklocka vara till storhjälp. Du får med den hjälp att hålla koll på hur mycket du har tränat, din aktivitetsnivå. Dessutom kan du spara dina framsteg och planera din framtida träning.
Hitta rätt aktivitetsarmband och pulsklocka för dig, klicka här

Relaterade produkter