Tradera Nyheter

Så fyndade hon sin systemkamera begagnat

Hon älskar att fotografera och har alltid gillat Nikon. När hennes kamera gick sönder satsade hon på begagnat. – Jag hittade min drömkamera på Tradera och fyndade även flera objektiv, säger Alice.

Att ha foto som intresse är kreativt – men dyrt. En ny kamera kan kosta allt från någon tusenlapp till tiotusentals kronor. Är du ute efter en systemmodell så vill du ofta även köpa lite olika objektiv till – då går prislappen upp ytterligare.

När Alice gamla kamera gick sönder blev hon väldigt ledsen. Den hade varit en kär följeslagare både under semestrar, på fester och i vardagen. Att köpa en ny skulle dessutom göra stora hål i plånboken.
– En kompis tipsade mig om Tradera. Jag var först osäker på om jag vågade köpa en begagnad kamera, men har inte ångrat det en dag. Det var väldigt tryggt att handla på Tradera. Jag kollade upp säljaren och hans omdömen för att ta reda på om det var en seriös person. Man vill ju gärna ha den typen av trygghet när man ska göra en så pass stor investering, säger hon.

Hitta din drömkamera på Tradera – se hela utbudet här

Alice köpte ett helt nytt kamerakit. Det blev en ny systemkamera från Nikon, ett zoomobjektiv på 17-50 millimeter med bländare 2,4 från Sigma och ett fast objektiv på 50 millimeter med 1,4 i bländare. Också det från Nikon.
– Det var ett mycket bra köp och jag sparade flera tusenlappar. Men jag är även intresserad av analogt foto. Gamla kameror är dessutom fina att ha som prydnad. Just nu letar jag efter en mellanformatskamera, gärna en Hasselblad, säger Alice.

Hitta din drömkamera på Tradera – se hela utbudet här

Relaterade produkter