Tradera Nyheter

Så mycket får du för Iphones sågade modell

Det har gått mer än fem månader sedan Iphone 7 släpptes och mobilen har att tagit emot en del tuff kritik. Missnöjd med ditt köp? Så här mycket får du för den på Tradera.

När Apple skulle presentera sin nya mobil i september förra året var förväntningarna som vanligt gigantiska. Men efter den sedvanliga presentationen i Cupertino, USA, ställde sig många frågande till Apples nya produkt. I Iphone 7 hade de bland annat valt att ta bort den mekaniska hemknappen och även hörlursuttaget. Något som fick en hel del kritiker att gå i taket.

En kritiserad modell

”Att välja Iphone 7 är tuffare nu än förut”, skrev bland annat ansedda mobilexperten Walt Mossberg på sajten The Verge. En hel del användare stämde också in i kritiken, något som dock inte visade sig i försäljningsstatistiken. Iphone 7, har trots den massiva kritiken, sålt bra världen över. Faktum kvarstår dock att många är missnöjda med Apples nya lur. Är du en av dem behöver du dock inte misströsta. Det går att få rejält med pengar för sin gamla iPhone 7 på Tradera.

Såldes för över 6 000 kr

Den senaste tiden har flera varianter sålts för över 6 000 kronor, kolla bara in den härauktionen eller denna med hundratals bud.
Det går även att få ännu mer pengar, den här Iphone 7-modellen såldes nyligen för över 7 000 kronor.
Alla varianter kostar dock inte över 6 000 kronor. För dig som vill fynda finns flera alternativ, bland annat denna.

5 tips innan du säljer din Iphone:

1. Säkerhetskopiera
Se till att säkerhetskopiera med iTunes och iCloud så att du inte förlorar några av dina gamla bilder, kontakter eller anteckningar.

2. Återställ mobilen
Du vill väl inte att den nya ägaren ska se dina gamla sms och bilder? Att återställa och radera allt innehåll gör att du inte behöver oroa dig.

3. Snygga till mobilen
För att du ska få så mycket pengar som möjligt behöver du inte bara städa din telefon inifrån. Även utsidan behöver en uppfräschning. Putsa upp skärmen och ta bort gamla fodral. Mobilen ska se ut som ny!

4. Leta upp förpackningen
Som sagt, ju mer ny din telefon ser ut desto mer pengar kommer du få. Leta upp förpackningen som telefonen låg i när du köpte den och försök att skapa en känsla av att din smartphone kommer direkt från butiken.

5. Var ärlig
Lägg upp så många bilder du kan i annonsen och var öppen med defekter. Finns en repa – visa den. Ärlighet varar längst, även när det kommer till en Iphone-försäljning. Dessutom skapar det förtroende.

Relaterade produkter