Tradera Nyheter

Skolstart: Fynda tekniken på barnens önskelista

Vill barnen ha en Mac? Är det dags för den första paddan – eller en snygg dataväska?
Det kostar på att vara förälder, men Tradera kan göra skolstarten mycket billigare.

För de flesta handlar skolstart inte längre om pennskrin och galonbyxor. I dag görs mycket av arbetet digitalt, och du som har barn vet att deras önskelista inför hösten innehåller en hel del dyra prylar.

Många vill ha en Mac, men det kostar att ligga på topp. Även Apples ”instegsmodeller” är väldigt dyra jämfört med PC. Men på Tradera kan du hitta en välskött laptop med en överkomlig prislapp.
Här är en Apple MacBook Pro, Retina 13 tum från 2013. Enligt säljare är den ”i nästan nyskick utseendemässigt”. Åtta budgivare slåss om datorn, men den är fortfarande prisvärd.

Första paddan

Ett annat alternativ är en Mac Mini – med utropspriset 2 450 kr. Komplettera den lilla klossen med en skärm, tangentbord och mus så är du en medlem i Mac-familjen.
Om barnen är små så är det kanske dags för deras första Ipad. Den kommer bli ovarsamt behandlad, så en begagnad padda är perfekt. Här hittar du en Ipad 2 i jättefint skick, som kan bli ett riktigt fynd. För små händer fungerar kanske en Ipad Mini ännu bättre, som det här exemplaret.

Hörlurar har blivit en förbrukningsvara. Passa på att uppgradera ljudkvalitén. De här från Marshall Mayor har utropspriset 199 kr. Eller satsa på ett par från Urbanista.

Din ständiga accessoar

Studenter med en skoldator bör ha något vettigt att bära den i – datorn är ju faktiskt din ständiga accessoar. Just nu är Walk on Water en av de hetaste annonserna i kategorin på Tradera. Ett alternativ för moderiktiga damer är en ”Pierre Classic Lady” i läder. Enligt säljaren ligger nypriset på 1 850 kr – utropspriset här är 499 kr.

Och att passa tiden är en väsentlig del av utbildningen. Varför inte ta steget in i vuxenvärlden med ett armbandsur?

Relaterade produkter